[./schoonmaak.html]
[./glazenwassen.html]
[./schoorsteenvegen.html]
[./specialistische_reinigen.html]
[./openstaande_vacature.html]
[./contact.html]
[./index.html]
[./offerte.html]
[Web Creator] [LMSOFT]
Schoonmaakbedrijf lever biedt naast het vegen van schoorstenen ook camera inspectie, dakgoot reiniging, advies, het verzorgen van nieuwe schoorsteenkappen.

Met ruim 30 jaar ervaring, bent u verzekerd van een professionele en efficiƫnte aanpak.

Het spreekt voor zich, dat wij na het uitvoeren van de schoorsteen veeg werkzaamheden een certificaat voor de verzekering verstrekken.

Hebt u problemen met uw schoorsteen of hebt u vragen over onze producten of diensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij dienen u graag van advies.

  
Camera inspectie

De beweegredenen voor een camera inspecties kunnen bijvoorbeeld zijn:
U hebt een huis gekocht en u wilt er zeker van zijn dat het kanaal gebruikt kan worden voor een allesbrander, openhaard of andere soorten kachels.
De schoorsteen is lang niet gebruikt en u wilt deze laten inspecteren voor dat u besluit om daar iets op aan te sluiten.
Het kanaal vertoont lekkage en u wilt daar zeker van zijn.
U wilt een flexbuis in het kanaal brengen. Door middel van een camera-inspectie kunnen wij kijken of er blokkades zijn en tevens kunnen wij de diameter van het kanaal beoordelen.
Na het verwijderen van een nest of verstopping kan worden bekeken of het nest of verstopping in zijn geheel is verwijderd.

  
Wij leveren en plaatsen
        alle soorten schoorsteenkappen !
Voor het maken van een een afspraak kunt u bellen tjdens
kantoortijd van 8.30 uur t/m
12.30 uur.
info@schoonmaakbedrijflever.nl   tel: 035-5415541