Schoonmaakbedrijf lever biedt naast het vegen van schoorstenen ook camera inspectie, dakgoot reiniging, advies, het verzorgen van nieuwe schoorsteenkappen.
Met ruim 30 jaar ervaring, bent u verzekerd van een professionele en efficiƫnte aanpak.
Het spreekt voor zich, dat wij na het uitvoeren van de schoorsteen veeg werkzaamheden een certificaat voor de verzekering verstrekken.
Hebt u problemen met uw schoorsteen of hebt u vragen over onze producten of diensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij dienen u graag van advies.
  

Camera inspectie
De beweegredenen voor een camera inspecties kunnen bijvoorbeeld zijn:
– U hebt een huis gekocht en u wilt er zeker van zijn dat het kanaal gebruikt kan worden voor een allesbrander, openhaard of andere soorten kachels.
– De schoorsteen is lang niet gebruikt en u wilt deze laten inspecteren voor dat u besluit om daar iets op aan te sluiten.
– Het kanaal vertoont lekkage en u wilt daar zeker van zijn.
– U wilt een flexbuis in het kanaal brengen. Door middel van een camera-inspectie kunnen wij kijken of er blokkades zijn en tevens kunnen wij de diameter van het kanaal beoordelen.
– Na het verwijderen van een nest of verstopping kan worden bekeken of het nest of verstopping in zijn geheel is verwijderd.